071 515 57 75   |    info@vannieuwlandtuinen.nl Showtuin: Vinkenbaan 5 | 2361 EW Warmond
Gratis staal aanvragen
Kindvriendelijke tuin in Leiden
  • Kindvriendelijke tuin in Leiden
  • Kindvriendelijke tuin in Leiden
  • Kindvriendelijke tuin in Leiden

Kindvriendelijke tuin in Leiden 

Voor diverse particuliere klanten hebben wij kunstgras in de regio van Leiden kunstgras aangelegd om de tuin kindvriendelijk te maken. Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig en als het regent loopt het hemelwater, door het kunstgras heen, direct weer de bodem in. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken is het gazon weer droog en kunnen de kinderen er weer heerlik op spelen.

Nauwelijks onderhoud

Kunstgras heeft weinig tot geen onderhoud nodig wat het voor veel jonge gezinnen aantrekkelijk maakt om ervoor te kiezen. Zo kunt u, als u thuis komt na een drukke dag, direct genieten van uw prachtige tuin. Het verschil tussen echt gras en EasyLawn kunstgras zie je bijna niet meer.

Schaduw of volle zon? Kunstgras is de oplossing

Dit gazon werd voorzien van kunstgras wat is gemaakt uit verschillende soorten vezels, kleuren en vezellengtes: Jolie 45 PU. Na oplevering ziet het nieuwe gazon er uiterst fraai en natuurlijk uit. En nooit meer problemen dat uw gazon verdort door teveel of juist te weinig zon.

Is er bij u interesse in kunstgras? Los van alle informatie op de website is het wellicht een idee om op afspraak in onze showtuin te komen kijken naar het ruime assortiment.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras