071 515 57 75   |    info@vannieuwlandtuinen.nl Showtuin: Vinkenbaan 5 | 2361 EW Warmond
Gratis staal aanvragen
Kunstgras met organische vorm in Warmond
  • Kunstgras met organische vorm in Warmond
  • Kunstgras met organische vorm in Warmond
  • Kunstgras met organische vorm in Warmond

Kunstgras met organische vorm in Warmond 

 

Zorgeloos natuurlijk

Niet van echt te onderscheiden! Dat is de reactie van de klant, zelfs toen onze medewerkerhet kunstgras gazon besproeide...
In Warmond hebben wij met kunstgras Charming PU van EasyLawn dit gazon gerealiseerd gesneden in een prachtieg organische vorm. Vaak worden kunstgras gazons rechthoekig gelegd maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig. Met een mes en flexibele rolbreedtes (ons kunstgras is verkrijgbaar in 1, 2, 3, en 4 meter brede coupons) kun je de mooiste creaties maken.

Onderhoudsvriendelijk gazon

De belangrijkste reden om voor kunstgras te kiezen was het onderhoudsvriendelijke karakter van kuntgras. De zeer natuurlijke uitstraling van de huidige generatie kunstgras maakte het besluit makkelijk.

Ruime keuze kunstgras

Voor dit gazon kozen we voor een kunstgrassoort in verschillende groentinten en vezelstructuren. De klant is er erg blij mee. En wij ook.

Showtuin in Warmond

Overweegt u ook kunstgras? Vraag gerust een kunstgrassample aan. Binnen enkele dagen heeft u die per post in huis. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met Van Nieuwland Tuinen in Warmond voor een afspraak bij u thuis of een bezoek aan de showtuin.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras