071 515 57 75   |    info@vannieuwlandtuinen.nl Showtuin: Vinkenbaan 5 | 2361 EW Warmond
Gratis staal aanvragen
Kunstgras speelveld in Voorschoten
  • Kunstgras speelveld in Voorschoten
  • Kunstgras speelveld in Voorschoten
  • Kunstgras speelveld in Voorschoten

Kunstgras speelveld in Voorschoten 

In Voorschoten werd door ons dit kunstgras speelveld geïnstalleerd. Er zijn diverse soorten kunstgras voor diverse toepassingen, zoals voor een pannakooi, een hockeyveld of een putting green, allemaal in de achtertuin. Voor dit project werd gebruik gemaakt van een houten kantopsluiting, waardoor het kunstgras mooi blijft liggen en niet te vergeten: De bal binnen het speelveld blijft.

Onderhoudsarm
Helemaal onderhoudsvrij is kunstgras niet, maar het hele beperkte beetje onderhoud wat er wel aan zit maakt het voor veel mensen een zeer aantrekkelijk product. Eens in de zoveel tijd borstelen met een harde bezem of machinaal is voldoende, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Niet van natuurlijk gras te onderscheiden
EasyLawn kunstgras is echt, net echt. Kunstgras wordt op verschillende manier verwerkt. Uiteraard het meeste als zorgeloos gazon in de tuin, maar daarnaast ook als oplossing op het dakterras, als speelondergrond, of als putting green. In deze tuin installeerde we een type hockey kunstgras met verschillende soorten vezels, van verschillende kleuren, structuren en hoogtes, maar het is ook mogelijk om een waterveld na te bootsen, in dat geval gebrukt u EasyLawn SG13. Na installatie hoeft u alleen nog water toe te voegen.

Showtuin bezoeken of sample aanvragen?
Het eindresultaat mag er zijn. Wilt u meer weten? Online laten wij onze verschillende soorten gras zien. Als u een sample wilt sturen wij u deze graag toe.
Vraag hier uw sample aan of bezoek onze showtuin in Warmond.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras