071 515 57 75   |    info@vannieuwlandtuinen.nl Showtuin: Vinkenbaan 5 | 2361 EW Warmond
Gratis staal aanvragen
Oprit met kunstgras in Leiderdorp
  • Oprit met kunstgras in Leiderdorp
  • Oprit met kunstgras in Leiderdorp
  • Oprit met kunstgras in Leiderdorp

Oprit met kunstgras in Leiderdorp 

Dit kunstgras project is een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van kunstgras. Als gazon in de tuin wordt kunstgras het meeste gebruikt. Maar het is natuurlijk ook heel gangbaar als speelondergrond of als putting green in de tuin. In dit geval hebben we in Leiderdorp een mooie oprit gemaakt met kunstgras Jolie 45 PU van EasyLawn. Door het kunstgras krijgt de oprit een sjiek karakter maar blijft het een natuurlijke uitstraling behouden.

 

Onderhoudsvriendelijk

Wegens de weinig-onderhoud-wens werd voor kunstgras gekozen. Kunstgras is inmiddels zo natuurlijk dat je het vrijwel niet meer van echt kunt onderscheiden.   

 

 

Natuurlijke uitstraling

Voor onze klant maakten we deze oprit waarbij een kunstgrastype werd gebruikt met daarin verschillende vezels, kleuren en hoogtes. Jolie 45 kenmerkt zich door het ontbreken van een duidelijke 'vleug', waardoor het van alle kanten zo goed als hetzelfde eruit ziet. Vanuit huis en vanaf de straat, het blijft prachtig!

Showtuin kunstgras Leiden

Onze klanten zijn erg tevreden met het eindproduct. Denkt u eraan om kunstgras in de tuin te nemen? Als u het gras wilt voelen en ervaren dan kunt u (op afspraak) een bezoek brengen aan onze showtuin in Warmond.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras